perjantai 30. elokuuta 2013

Aurinkolahti-Seuran jäsenkirje 2/2013



Hyvä seuran jäsen!
Kevätkauden toiminnan päätti yhteislaulutilaisuus Uutelankanavalla torstaina 30. toukokuuta. Yleisöä oli paikalla ennätysmäärä, kiitos loistavan kesäsään. Toimintamme jatkuu taas vilkkaana kesän jälkeen.
Loppukesän tapaus – Taiteiden yö – oli suurmenestys! Torstaina 22. elokuuta klo 18 tapasimme jo tuttuun tapaan Aurinkolahden aukiolla, mutta juhlinta alkoi jo aikaisemmin Vuotalossa, joka tänä vuonna oli yksi yhteistyökumppaneistamme. Komea ilotulitus päätti illan. Tänä vuonna tapahtumia oli entistä enemmän. Paikalliset yritykset olivat taas kerran ystävällisesti mukana tukemassa toimintaamme.
Seuran tavoitteena on koota yhteistyöpalaveriin Aurinkolahden alueen taloyhtiöitten edustajat mahdollisesti jo syksyn, mutta viimeistään talven kuluessa. Tarkoituksena on kartoittaa alueen asukkaitten yhteisiä ongelmia, toiveita ja tavoitteita sekä saattaa ne Helsingin kaupungin tietoon. Tästä syystä pyydämme jäseniämme tiedustelemaan taloyhtiöittensä kiinnostusta ja halukkuutta liittyä seuran yhteisöjäseniksi. Yhteisöjäsenen jäsenmaksu on 100€, mikä ei liene este liittymiselle. Kiitämme jo etukäteen aktiivisuudesta!
Mikäli oma jäsenmaksusi (10€ ) on unohtunut, pyydämme maksamaan sen ensi tilassa Aurinkolahti-Seuran tilille
FI54 1389 3000 2120 79, viitenumero 602
Seuran kotisivuilla on päivitettyä tietoa tapahtumista ja muusta ajankohtaisista asioista. Kannattaa siis käydä osoitteessa aurinkolahtiseura.fi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti